Beste inwoners van de gemeente Neder-Betuwe

Met trots presenteren wij ons verkiezingsprogramma waarmee we de koers voor de komende 4 jaar willen uitzetten. Gemeentebelangen wil met dit programma aangeven hoe we gebruik willen maken van de verbeterde financiële situatie van de gemeente. We willen dat iedereen mee gaat profiteren van financiële voorspoed zonder onnodig met geld te strooien.

Om uitdagingen te realiseren zoekt Gemeentebelangen naar overeenkomsten en niet naar de verschillen. Verbinding met partijen is een belangrijke ader voor Gemeentebelangen. Samen met politiek, instellingen, verenigingen en inwoners de krachten bundelen. Gemeentebelangen is sterk voorstander van het ontplooien en stimuleren van initiatieven tussen burgers en overheid. Wij willen dan ook niets liever dan de inwoners actief betrekken bij zaken die hen direct of indirect aangaan.

Ons gehele programma kunt u vinden via deze link

Maak gebruik van uw STEMRECHT op 21 maart.